avezzano.

När jag och min vän bodde i Rom 2013-2014, så var vi väldigt rastlösa en dag och kände att vi ville åka någonstans. Vi nästan blundade och pekade på första bästa stad på en karta och bestämde oss för att ta oss till en stad (eller snarare ett litet samhälle) som vi aldrig hade hört talas om. När vi kom fram med bussen trodde vi att det var ett skämt. Det var så ödsligt och vi kände oss SÅ vilsna, men tillslut hittade vi det mysiga centrumet, som bestod i princip av en gågata och ett torg.
Vi besteg ett berg, frös (för det var mycket kallare där än i Rom. Det låg uppe på ett berg), vi strosade omrking på mysiga torg, kände hur det var att vara de enda turisterna och åt på VÄRLDENS godaste restaurang. Vi har aldrig ätit så god mat. Det var gudomligt och billigt! Skulle vilja åka tillbaka bara för matens skull.
Så såna roliga saker hittade vi på. Just nu känns det som en dröm och på ett sätt så himla nära, men ändå så långt bort. Jag bjuder på lite mysiga bilder.
 
 
Och jag saknar min vän så otroligt mycket. Hon är fortfarande kvar i Italien och lever mat-, vin- och det-italienska-landskapsdrömmen. Önskar att jag var där med henne nu.
#1 / / Maja:

så fint!

#2 / / Mathilda:

Vilka underbara bilder! Det ser liksom varmt och kallt ut på samma gång!

#3 / / Ellen Lindberg:

Guuu' va fint!

#4 / / Pauline:

så fina bilder!

#5 / / Miranda:

så vackra bilder!