långsamt.

Jag har nu hittat en bra text som jag ska skriva en låt till. Alltså, jag ska skriva musik till texten. Jag tycker det är synd att inte jag kan skriva låtar, fast jag antar att det inte blir jättebra första gången och någon gång måste man ju börja om man vill komma någon vart. Jag ska, när jag har tid, vilket jag har ganska ofta, men ork, skriva en låt. Alltså text till en låt. Jag vet inte om det är bäst att skriva musik först, eller text. Det kanske inte spelar någon roll. Okej nu babblar jag bort mig, så nu ska jag nog sluta skriva.


vad är det för dag?

Idag har det varit en rätt seg dag. Haft en lektion, håltimme i fyra timmar och sen en pianolektion på 40 minuter. Fick i alla fall lite projektarbete gjort. Och jag ska spela fyrhändigt med en vän. Det ska bli så kul.
Oj, nu ösregnar det ute. Jag som skulle ut och springa. Men det kanske är skönt med lite regn i anstiktet.

Gud vad jag längtar till på Torsdag. Då åker ju jag, min syster och mina vänner till London! Så kul! Är det någon som har några tips på vad man kan göra som fattig student i London? Vilka är de bästa shoppinggatorna, torg, marknader och sevärdigheter? Jag vet inte riktigt vad jag vill göra. Det finns så mycket!


friend.

Keep smilin', keep shinin'
Knowin' you can always count on me, for sure
That's what friends are for
For good times and bad times
I'll be on your side forever more
That's what friends are for.