Earth Hour

Igår kväll från klockan halv nio till halv tio skulle världen släckas, eller halv nio i varje tidzon. Så det började med att operahuset i Sydney släcktes och sedan spred sig släckningen vidare. Själv var jag på släktkalas vid den tiden igår och tio minuter innan förberedde vi oss, tände ljus, dukade fram glass och kokade kaffe. Sen hade vi jättemysigt. Jag, min syster och min kusin gick sedan ut och klättrade upp för några trappor för att se ut över Göteborg. En del var släckt, andra delar var inte släckta, vilket var en liten besvikelse. Jag hade hoppats på att fler skulle släcka och att man skulle släcka gatulamporna också! Men det kanske man inte kan räkna med. En sån kul sak ändå att göra. Vi borde ha fler "Earth Hour" om året tycker jag. Och att få med hela världen på det sättet, det är otroligt!
Jag är i alla fall glad och nöjd att jag bidrog, med att släcka lamporna och sånt. Jag stängde till och med av telefonen!


Saknar intensivveckorna i ettanJag började tänka på intensivveckorna som vi hade i ettan. Två veckor, då vi bara höll på med ett enda projekt. Vi skulle två och två skriva en låt och göra en musikvideo till. Det var jätteroligt, de roligaste veckorna i hela ettan. Idag är det också vår ute, första vårkänslan kommer liksom nu och det var just de där två veckorna förra året som våren kom också.
Jag saknar det.
Idag har jag bara gått ute i T-shirt och jag har legat på balkongen och solat, somnade faktiskt.

Här är min och Ysolinas schlagervideo från ettan:

Sonja Aldén

Vilken rolig dag alltså. Jag och Stephanie kom till Annedalskyrkan klockan ett och då hade vi genomdrag och repade igenom alla låtar. Klockan fem började konserten och nervositeten började komma. Kyrkan blev fullsatt och konserten började. Först körde Sonja några av sina egna låtar och sen kom vi (klassen + ettorna och treorna) in och körade några låtar bakom Sonja. Sen var det vår tur att sjunga våra egna låtar, utan Sonja, där jag skulle sjunga solo. Gissa om jag var nervös. Jag hann inte tänka när jag sjöng, jag bara sjöng och det gick så fort. Men det var roligt och konserten blev bra och Sonja var jättenöjd med oss. Känns bra!
På tisdag har jag engelskaprov, har lite ångest inför det och imorn ska jag passa barn så jag kommer inte ha hur mycket tid på mig som helst.

Låten "Nån som du" med vi (kören), Sonja och ChristjanSnygga tjejer i Annedalskyrkan,
Yso, Stephanie, Frida, Sofia, Jennifer.MatsäckStephanie, Christjan och Sonja