Längtar till sommaren

Jag sitter och längtar. Dofter, bilder och saker jag hör, som tillexempel kvittrande fåglar, gör att jag längtar ännu mer. Träden börjar blomma och det är så härligt. Den här helgen har varit varm och solig och det ha varit jätteskönt. Jag satt ute på balkongen med Maja, solade, åt årets första jordgubbar (dock inte svenska) med smält choklad på. Vi bara satt och njöt! Vi såg också en modevisning på NK igår, där Claudia och Vilde var med. De var jätteduktiga, lägger upp bilder lite senare.
På kvällen kom Ella hit, vi skulle grillat, men vi var så hungriga så vi ugnsgrillade istället. Vi satt på balkongen och hade jätetmysigt!
Den här veckan kommer nog bli ganska lugn, planerar att åka till Eggby nästa helg. Det skulle vara skönt med ett dopp i sjön och bara få komma ut och koppla av på landet.
Nu blir det pizzadags, och sen ska vi äta tårta, för att fira att min lillebror vann 6,5 matcher av 8 i schack-SM! :)
Jag förra sommaren

Slaget om innerstaden

Igår var en jätterolig dag, min röst försvann, jag blev döv och mina fötter domnade bort. Det var nämligen så att fyra skolor i Göteborg, Hvidtfelska, Sigrid Rudebeck, Schillerska och Fässberg, hade fotbollturnering. Och inte bara det, det var också en tävling om vem som hade bäst, störst och starkast hejarklack.
Vi samlades utanför skolan och det var ungefär 200 st från skolan (Fässberg) som ville vara med i hejarklacken! Vi tågade ner till spårvagnen och med 200 människor på en spårvagn så blir det ganska trång, och varmt. Påvägen sjöng vi, eller kanske snarare skrek: "Forza Fässberg, alé alé alé", "Oije Fässberg, Oije Fässberg, slagets hjältar hela dan, nu tar vi över stan" och mycket mer!
Matcherna skulle hållas i Lisbergshallen och när vi kom tågande ner mot Liseberg, med våra 200 personer, såg Hvidtfelskas, som redan stod där, lite skraja ut. Det var nog för att vi var så många. Vi skrek och sjöng och överröstade alla andra. Sen började matcherna och vi stod och skrek och hejade och sjöng i tre och en halv timme.
De andra hejarklackerna skrek inte riktigt lika bra som vi. Vi fick 100 gröna ballonger över oss när vi stod i klacken och det var jätteroligt. Jag har aldrig skrikit så mycket i hela mitt liv!
Vi vann hela fotbollsmatchen, fick en stor pokal för det. Jag trodde faktiskt att vi skulle vinna den ännu större pokalen, för hejarklacken, men det gjorde vi inte, på grund av minuspoäng som vi fick. Men vi behöver ingen pokal för att veta att vi är bäst!
Sofia och jag

Långfredag

Idag är det långfredag och redan påsk. Förra påsken var det minusgradet och snö. Nu är det skinande sol och 14 grader varmt. Jag har legat på balkongen och läst idag. Ikväll ska jag till Ella som firar att hon har fyllt 18! Det ska bli kul att träffa henne, har inte gjort det på länge. Imorgon bitti åker vi till mormor på landet och firar påsk. Det ska bli mysigt. Det känns så skönt att komma ut till landet ibland, med bara familjen och släkten. Kanske ska jag ta årets första dopp i sjön imorn? 

Jag längtar till sommaren, fast jag vill att den ska vara lång, längre än den brukar. Jag vill inte börja skolan så snart efter sommaren och jag vill inte att tiden ska gå så fort till studenten. Jag är inte redo än, inte redo att klara mig själv och ta helt efet ansvar. Men det är ett år kvar. Får väl göra det bästa av det.
Caroline, Ysolina och Jennifer njuter av solen vid estethuset