ett farväl.

Var ute och sprang förut, och det kändes nästan som vår. Det var varmt och soligt. Nu blir det en lång promenad med en fin vän!

Bilderna är tagna från september förra året, då vi var på vår vän Ellas land. Igår åkte hon till Paris, för plugga där i tre månader. Jag kommer sakna Ella. Men det är bra att det inte är så länge hon ska vara där. Och vi ska ju faktiskt åka och hälsa på henne, i oktober. Jag längtar till att få sitta i deras vindsvåning med utsikt över eifeltornet, äta baguette och dricka rött vin. (Okej, de kanske inte kommer att på i en mysig vindsvåning, men det är ju i vilket fall Paris).

someone told me i'm a dreamer and I think it's true.För ungefär ett år sedan var det vi var där i London. På mysiga gator. Jag vill tillbaka. London är en sån himla fin stad.

and the bells were ringing out.

Det slog mig att jag nästan inte har laddat upp några studentbilder från den första juni. Mitt livs lyckligaste dag, men samtidigt den sorgligaste. Vilken dag alltså. Så underbar. Jag saknar dagen, jag saknar människorna, skratten. Allt.
Här kommer i alla fall några få bilder.