Flyga drake

Oj, ett tag sen jag skrev, men jag har aldrig tid. De två senaste veckorna har varit så jobbiga. Plugg, plugg, plugg och jobb, jobb, jobb. Men jobbet har varit kul och skönt att man vet att man snart kommer att få lite pengar.
Nu ser jag på "Flyga drake" för andra gången idag. Den är bra! Boken är bra. Jag har bara kommit till halva. Ångrar lite att jag inte läste ut den innan jag såg filmen, men skitsamma.
Jag sitter och pratar med min vän som är i Nicaragua, och jobbar med sitt projektarbete där. Jag vill också jobba utomlands någonstanns. Någon gång i livet vill jag åka till Afrika och bygga ett barnhem.

Nu ska jag äta mig godistjock och kolla färdigt på filmen, Puss och hej leverpastej!

Jag och min syster Maja

En 18-åring fyller år, dock inte jag

Min underbara vän Nathalie fyller 18 idag. En stor flicka har hon blivit eller nåt haha. Grattis till henne och det ska bli så mysigt på fredag hemma hos henne, med middag med det gamla "tjejgänget" från nian. Har inte träffats på sjukt länge. Eller jag har ju träffat Nathalie, men inte alla tillsammans. Jag saknar alla de gamla grillkvällar och myskvällar vi hade. Och nu kommer en till.
Jag hatar skolan just nu. Jag vill bara gräva ner mig i ett hål, eller i min säng och bara ligga där och vänta tills skolan är över. Fast det vill jag ju inte heller, det går för fort. Vad ska jag göra efter gymnaiset? Jag har inga framidsplaner, jag får panik när jag tänker på det. Det är snart och jag vet inte vad jag vill göra.
Men just nu vill jag minst av allt sitta med en naturkunskapsbok i knäet och engelskaboken på bordet, redo att börja läsas i. Ensamblelåtar som behöver övas, när har jag tid? Ysolina har brutit armen, okej inte, men nästan så hon kan inte spela gitarr stackarn. Vi behöver gitarren! Men jag tycker synd om Yso. Gitarren får väl vänta. Skit i gitarren.
Jag orkar inte.
Det är jobbigt.
Jag är trött.
Hejdå.Min fina vän Nathalie.

suck

Sometimes I wish that I could freeze the picture
And save it from the funny tricks of time
Slipping through my fingers