I taket lyser stjärnorna och Mika är en av dom!

Nu har jag sett filmen. Jag grät hela filmen rakt igenom. Både för att handlingen är så sorlig och för att jag är så stolt över Mika som spelar Ullis. Jag har alltid vetat att hon skulle bli något stort. Jag är så glad. Det värsta kom efter filmen, vid eftertexterna. Det var då jag började tänka att det är ju Mika. Det är Mika som är Ullis! Mina tårar bara rann. Jag har inte riktigt fattat än att det är Mika! Det är otroligt. Och du är så himla bra Mika.
Den var sjukt bra i alla fall och jag kommer deftinitivt se den igen! <3
Saknar och älskar

Följ min blogg med bloglovin


Sonja Aldén och FN-rollspel

Idag hälsade Sonja Aldén på hos oss i skolan för vi ska köra bakom henne på hennes turné i Annedalskyrkan i Göteborg och så ska vi framföra egna låtar, så nu måste jag öva massa låtar. Eller inte just nu, men de kommande veckorna. Det ska bli jätteroligt. Det var jätteroligt idag också. Sonja Aldén har en fin röst och var trevlig och hon delade ut ostbågar. Fast jag gillar inte ostbågar.
Jag har ångest inför FN-rollspelen nästa vecka. Vi ska spela ett rollspel helt enkelt, vi ska vara hela FN som sitter och diskuterar olika frågor om mänskilga rättigheter. Min grupp har valt landet Ecuador som är ett fruktansvärt hemskt land. De har svårt att uppfylla de mänskliga rättigheterna på grund av fattigdom, korruption, brist på effektivitet och dåliga resurser. Tycker synd om Ecuador.

Hejdå, nu ska jag sova eller något.

Mina duktiga klasskamrater

Jag gillar min klass. Här är Hilda, Viktor och Ysolina, grymma musiker!