alla vägar bär till Rom.

 
Vad som är så bra med Rom: det ät- och drickbara - pizza, pasta, viner, öl, ostar, glassar, kaffe och så vidare, vädret - att man kan sitta på en takterass både morgon och kväll största delen av året utan att frysa, de musikfyllda torget - med gatumusikanter som spelar fint när man antingen bara passerar ett torg eller sitter och äter en god middag, att man lätt kan promenera - överallt, längst floden Tevere, i mysiga gränder med kullersten, från torg till torg, människorna - så livfullaoch trevliga, det antika - vart man än går finns en ny byggnad att upptäcka, målning att se eller gata att gå på. Det fina tar liksom aldrig slut. Rom är den oändliga staden.
#1 / / olivia:

åh men gud! älskar italien, och rom! helt underbart!

#2 / / Ellen Lindberg:

Himla fint.

Svar: Tack fina Ellen!
Lotta Lindgren

#3 / / Olivia, foto o skapande:

jättefina bilder verkligen, gillar speciellt den första!

#4 / / oroshjärta:

waow vilka bilder!!!

#5 / / TessoDea:

Hej! Vi har en adventskalender på vår blogg, i form av fyra ljus som tänds varje ny advent, och blir klickbara. När man klickar på dess så kommer man till en liten "överraskning, denna advent är det en liten tävling! >> http://tessdea.blogg.se/julkalender/

#6 / / elno:

Verkar ju helt magisk. ÅH!
sv:Det kan jag lova! Det mesta i alla fall :-)

#7 / / Jossan:

så fina bilder!

#8 / / MARINA:

Mysigt!

#9 / / lovisa/polichinelle:

helt fantastiskt fint.

#10 / / Micaela:

Vad fina bilder! Jag är från Rom och jag ser att du verkligen fångar den sanna känslan man har i Rom. Det är inga försköningar, Rom är precis så underbart som du visar med bilderna. Jättefina!
Jag undrar lite, vad gjorde du i Rom de där två månaderna? Åkte du med någon organisation? :)